Top Creation Nieuws overzicht

Nieuws uit de wereld van Sophie

KMO Marketingcongres: congrescommunicatie die loont

Het KMO Marketingcongres van 9 oktober 2009 is, met zo’n 300 deelnemende ondernemers, een succesverhaal. Het congres is dit jaar aan z’n tweede editie toe.

Ik ben van bij het prille begin van dit project betrokken bij de communicatie, en ben best ook wel een beetje trots op het succes van het congres. Het is een ‘voorbeeldproject’ voor Top Creation.

Ik ontwierp voor de organisatie van het congres het logo, de huisstijl, de pull-ups, de notablokjes, het programmaboekje, de congestassen of goodybags, de gadgets, de lanyards. Klik hier voor bekijken van de volledige communicatie van het congres.
 

Voor standenbouw is een combinatie van textiel & aluminium ideaal

Het bedrijf Standbeeld bouwde recent een zeer mooie stand in opdracht van reisorganisator Pegase. Voor het opbouwen van de stand werd enkel gebruik gemaakt van texframes, die bij Visix geproduceerd werden.

Texframe is een displaysysteem waarbij een licht aluminium frame gecombineerd wordt met een textielprint. Ten opzichte van klassieke componenten voor standenbouw (bv. hout) biedt het heel wat voordelen:

het kan in enkele minuten gemonteerd worden
meer creatieve mogelijkheden omdat snel van doek kan gewisseld worden
het neemt zeer weinig plaats in en is zeer gemakkelijk te transporteren
het weegt zeer licht en is zo uiterst geschikt voor korte displaymomenten (bv. road show)
de aluminium profielen kunnen perfect op maat gemaakt worden waardoor u schitterende beursstanden kunt ontwerpen

Maar de toepassing van texframe gaat veel verder dan alleen beursstanden. Zo kan het als presentatiesysteem gebruikt worden op dealermeetings, congressen, seminars of opendeurdagen.

Maar ook in showrooms, restaurants, persruimtes, winkels of bedrijfsruimten wordt texframe gebruikt, meestal als scheidingswand of wanddecoratie.
 

Pagina 1 van 1 pagina's