Bedrijfsmagazine, personeels- en gemeenteblad

Bedrijfsmagazine, personeels- en gemeenteblad

Een bedrijfsmagazine is een uitstekende communicatietool om een leefwereld te creëren rond uw product, dienst of bedrijf. U krijgt de kans om dieper in te gaan op bepaalde aspecten van de service die u biedt, om toekomstplannen verder te verduidelijken en om een samenwerking met derden of een nieuw project onder de aandacht te brengen van uw klanten of leveranciers.

Maar ook binnen het eigen bedrijf kan een magazine, onder de vorm van een personeelsblad, een handige tool zijn. Niet enkel om geboortes en huwelijken aan te kondigen maar ook om personeelsleden op de hoogte te brengen van bv de toekomstvisie van het bedrijf. Een personeelsblad is een ideaal platform om de relaties tussen de werknemers te versterken en de communicatie tussen directie en werknemers te optimaliseren.

Een bedrijfsmagazine of personeelsblad vragen wel een zeker engagement vanuit het bedrijf om duidelijk en vooral eerlijk te communiceren. Als u dat combineert met een opmaak die aangenaam leest en de sfeer van het bedrijf weergeeft dan heeft u een gouden medium in handen waarmee u alle kanten uitkan.

Een gemeenteblad is zowel een bedrijfsmagazine, omdat het de gemeente naar buiten toe promoot, alsook een ledenblad omdat het haar leden/bewoners op de hoogte houdt van wat er staat te gebeuren in de gemeente. Het gemeentelijk informatieblad is dan ook de uitgelezen manier om de bewoners te mobiliseren binnen de gemeente. Een aangename grafische opmaak komt de communicatie dan ook zeker ten goede!

Referenties

Nieuws

  • Grafische omkadering voor de show van Geronimo Stilton

    'Fantasia - de giga grote muisical' van Geronimo Stilton gaat in wereldpremière...

    Lees meer

Creaties