Logo en huisstijl

Logo en huisstijl

Uw logo en huisstijl bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijf. Een consequent gebruik van uw stijl in uw briefpapier, naamkaartjes, enveloppes, groetenkaartjes, folders, website, ed… verhoogt de herkenbaarheid bij uw klanten. Het is de visuele identiteit van uw organisatie.

Een huisstijlhandboek bevat alle specificaties over het gebruik van uw logo in zijn verschillende verschijningsvormen, de typografie/lettertypes, kleurvariaties, opmaak van de verschillende documenten, beeldgebruik, opmaak van uw grafieken, ... Het is een gids die u helpt om uw communicatie op 1 lijn te houden.

Om uw werk te vergemakkelijken kunnen wij ook stramienen aanmaken zoals bv een standaard brief, factuur of offerte in Microsoft Word of een Powerpoint template voor uw presentaties.

Bent u een beginnend ondernemer dan kan u uiteraard ook starten met een basispakket (logo, naamkaartje en brief in Word) en uw huisstijl bij elke mailing, folder of actie die u onderneemt, wat verder uitbouwen.

Hebt u reeds een logo? Geen probleem, als u tevreden bent van uw logo kunnen wij de juiste huisstijl erbij ontwikkelen. Is uw logo echter toch niet meer zo up-to-date dan kunnen we het aan de hand van de huidige elementen gaan moderniseren zodat uw klanten het logo nog duidelijk herkennen maar ook de nieuwe frisse stijl als een stap naar de toekomst zien.

Referenties

Nieuws

  • Grafische omkadering voor de show van Geronimo Stilton

    'Fantasia - de giga grote muisical' van Geronimo Stilton gaat in wereldpremière...

    Lees meer

Creaties